HG Makelaars

Aanbod van huizen in Deurne

DEURNE, Maassingel 74

€319.000 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Fabriekstraat 8 c

€309.000 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Krullevaar 11

€324.500 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Maassingel 68

€249.000 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Katoenstraat 37

€289.000 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Peelven 10

€279.000 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Vincent van Goghstraat 20

€344.000 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Rietven 39

€599.000 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Rietven 142

€297.500 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Groenveld 27

€389.000 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Heideven 3

€560.000 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Florence Nightingalestraat 26

€479.000 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Mozartstraat 81

€0 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Swalm 29

€0 kosten koper
Verkocht

DEURNE, Deltasingel 50

€0 kosten koper
Verkocht

Deurne, Krullevaar 6

€0 kk
Verkocht

Deurne, Maassingel 129

€0 kk
Verkocht

Deurne, Derpsestraat 48

€0 kk
Verkocht

Makelaar Deurne

Uw makelaar Deurne neemt u mee naar een cultureel epicentrum. Ook wel het ‘Palet van de Peel’ genoemd, is Deurne relatief gezien een zeer groot dorp. In oppervlakte is Deurne namelijk zelfs groter dan Arnhem, de provinciehoofdstad van Gelderland. Het dorp prijst zich om de vele kunstenaars die Deurne hun thuis mochten noemen. Wellicht bent u bekend met het nummer ‘Het Dorp’ van Friso Wiegersma. De geboorteplek van de man die het vrachtwagenmerk DAF wereldwijd op de kaart zette met zijn uitvinding; de automatische transmissie. Het dorp kent ook hedendaagse beroemdheden als inwoners, zoals Monic Hendrikx. Een gevierd actrice noemt Deurne al jarenlang haar thuis.

Woningstijlen in Deurne

Het dorp is rijk aan geschiedenis. Het is dan aannemelijk dat de woningen een klassiekere bouwstijl kennen. Dit is echter verre van de situatie als het gaat om het woningaanbod van HG makelaar Deurne. De huizen in het portfolio kennen allen een moderne bouwstijl. Zelfs de oudere woningen, welke al een decennium of twee meegaan, gaan goed mee met de huidige tijd. Veel woningen zijn eenvoudig en minimalistisch gevormd. Hoewel de oudere woningen wat vlakkiger zijn, kenmerkt de nieuwbouw zich aan de modernistische strakke bouwstijl waarin toch veel hoeken en vormen zijn verwerkt. HG makelaar Deurne beschikt dan ook over een uitgebreid aanbod van woningen op verschillende leeftijden.

Hoewel Deurne praktisch dubbel zo groot is in oppervlakte vergeleken met een stad als Nijmegen, is de bouwdichtheid aanzienlijk minder. Dat houdt in dat er meer ruimte is per huis en de huizen ook groter worden gebouwd. Zo zijn er dus veel grotere woningen beschikbaar. Dit houdt dan ook in dat de gemiddelde woningprijs aanzienlijk hoger ligt, op zo’n € 500.000. Laat dit u echter niet afschrikken. Het aanbod van HG makelaar Deurne bevat ook verscheidene woningen met een prijs van onder de €300.000. Voor ieder wat wils!

Contact

Bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt in een woning in het prachtige dorp Deurne? Neem dan gauw contact op met HG Makelaars! Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren in de aankoop van uw nieuwe woning. Een koophuis is natuurlijk een grote investering dus het is uiterst raadzaam om u te laten adviseren door een expert.